Vissza a hírekhez

HÍREK, ESEMÉNyEK

Sílécen a Mikulás!

December 9-én, szombaton egésznapos Mikulás programmal várjuk az aktív kikapcsolódásra vágyó kicsiket és nagyokat.  Érdemes lesz Mikulás, krampusz vagy akár rénszarvas jelmezt ölteni, ezt ugyanis féláras síbérlettel díjazzuk. A jó minőségű pályák mellett számos meglepetés várja a Hargita szerelmeseit. Lesz Mikulásverseny és gyerekbuli.

 

A legkisebbek valóságos mesevilágban csúszkálhatnak a Kicsi Súgó pályán, vagy táncolhatnak, énekelhetnek a csíkszeredai Mesehetes zenekar tagajainak (SZIN Trió: Boldizsár Szabolcs, Krizbai Imre, Szilágyi Nóra) Mikulásváró koncertjén 13 órakor a Súgó Panzióban.

 

A Jómadár Síiskola jóvoltából szombaton ingyenes oktatásra jelentkezhetnek a gyerekek, ahol jókedvűen sajátíthatják el azt a tudást, melynek segítségével öröm lesz majd számukra a sízés. A napot végül DJ Golyó retróbulija zárja 21.00 órától a Súgó Panzióban.

 

Az időjárási viszonyoknak köszönhetően, a hétvégére várhatóan minden sífelvonó működni fog, így már nem csak a Kicsi Súgó, a Kicsi Mihály, hanem a Súgó és a Nagy Mihály felvonók is használhatók lesznek.