SZÁLLÁSHELYEK

Az üdülőtelep

A Madarasi Hargita csúcs közvetlen közelében, 1700 méter tengerszint feletti magasságban, hangulatos panziók és túristaházak várják a pihenni, túrázni, síelni, üdülni vágyókat. A saját éttermet, bárt üzemeltető, kényelmes és komfortos panziók, önellátós rendszerben üzemelő vendégházak, és szerényebb szolgáltatásokat nyújtó olcsó túristaszállók közül válogathatnak a vendégek.

 

Csoportos utazások

A Madarasi Hargitán található házak 30-60 személyesek, így szívesen ajánljuk szervezett csoportok számára, nyáron természetjáró túrákhoz, télen pedig sítúrákhoz.

 

Pályaszállások

A téi sportok: a síelés és snowboardozás szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk, hogy a szállások a sípályák közvetlen közelében találhatók. Egyes házak a sípályáktól 30-100 méteres távolságban, azaz majdhogynem a sípályán helyezkednek el, de a legtávolabbi ház is mindössze 250 méterre van a sípályáktól.

thumb-sugo-panziothumb-madarasi-menedekhazthumb-petho-panziothumb-erdesz-vendeghazthumb-nyirfa-panziothumb-vitus-panziothumb-21-gr-ththumb-major-vhthumb-fenyotoboz-hazikok
thumb-natura-kulcsoshaz