SZERVEZETT SÍTÚRÁK

 

A Madarasi Hargita adottságait figyelembe véve ideális síterep a gyerekes családok, az általános- és középiskolás csoportok, valamint egyetemista csoportok számára.
Tudjuk, hogy mennyi vesződéssel jár egy sítúra megszervezése. Különösen nagyobb csoportok esetében próbára teszi az ember türelmét a megfelelő befogadó képességű és az kiválasztott időszakban még szabad szállások kiválasztása, az utazás megszervezése, a várható költségek összeszámolása.    

 

Vendgeink számára a szervezés gyötrelmeit igyekszünk megkönnyíteni azzal, hogy átgondoltuk a tipikus sítúra igényeknek megfelelő csomag ajánlatainkat. Dönthetnek úgy, hogy önállóan oldják meg az utazást, vagy igényelhetnek autóbuszos utazás szervezést, anélkül, hogy napokat töltenének megfelelő autóbusz keresésével, és fölöslegesen növelnék a költségeket azzal, hogy az autóbusz állási költségeit fedezzék. Igényelhetnek félpanziós vagy teljes panziós ellátást, de akár választhatják az olcsóbb önellátás lehetőségét is.

 

Önnek csak annyit kell tennie, hogy röviden leírja elvárásait, elküldi a situra@madarasihargita.ro e-mail címre, és mi a kiválasztott időszakban rendelkezésre álló szálláslehetőségeket megvizsgálva néhány nap alatt az elvárásoknak megfelelő komplett ajánlatot küldünk Önnek.

 

 
 

 

Szeretjük, ha minden szempontból elégedettek a vendégeink, ezért az esetleges csalódások elkerülése érdekében inkább előre figyelmeztetünk néhány olyan dologra, ami csalódást okozhat egyes vendégeknek.

 

Kiknek nem ajánljuk a Madarasi Hargita síközpontot?

  • A nagy síterepek szerelmeseinek, akik a több tíz, vagy akár száz kilométeres sípálya-rendszereken szeretnek síelni. A Madarasi Hargita egy viszonylag kicsi, családias hangulatú, kedves síközpont, néhány pályával. A pályák változatossága azonban minden igényt kielégít.
  • Azoknak, akik székes vagy kabinos felvonóval szeretnek síelni. A Madarasi Hargitán csak húzóliftek üzemelnek
  • Azoknak, akik a sziklás alpesi hegyeket szeretik. A Madarasi Hargita tipikus Kárpáti táj, barátságos erdőkkel, lágy vonalú hegyhátakkal, azaz merőben eltér a sziklákkal csipkézett alpesi tájaktól
  • Azoknak, akik szórakoztató létesítményektől várják az esti pörgést. A Madarasi Hargitán a vendégek találják ki és hozzák létre az esti programokat, nem várják diszkók, wellness-központok, biliárd és bowling szalonok az esti szórakozásra vágyókat. Egy kis táncolásra azért természetesen mindig van lehetőség
  • Azoknak, akik luxus szállodákra vágynak. A Madarasi Hargitán komfortos, kényelmes, kedves panziók, turistaházak várják a vendégeket, de nincsenek sokcsillagos luxus szállodák